Gebruik de Mercedes VANTourer Urban ook als kantoor…

Wil je de kampeerauto niet alleen gebruiken voor een lekkere strandvakantie maar wil je er zo nu en dan ook lekker rustig in kunnen werken, weg van de blèrende kids? Dan is de VANTourer Urban misschien iets voor jou!

Tijdens de beurs in Düsseldorf trekt de knalgroene VANTourer Urban veel aandacht. Op het railsysteem, waarop normaal de keuken is gemonteerd kan ook een thuiskantoormodule worden gemonteerd.

En eigenlijk is dat in het Corona tijdperk helemaal nog niet zo’n gek idee. Want als je thuis te weinig ruimte hebt of je wil gewoon in alle rust kunnen werken is dit natuurlijk een leuke oplossing. Voor deze oplossing moet je dan wel zo’n 55.900 euro exclusief belastingen op tafel leggen en ongeveer 2.500 euro extra betalen voor de kantoormodule.

Maar ja, afschrijven doe je bijna niet en als je de kampeerauto op de zaak zet is het helemaal nog zo gek niet. Immers, alles is aftrekbaar. En als wij moesten kiezen tussen een Mercedes C of een E klasse van de zaak of deze hippe bak, dan wisten wij het wel…