PUCH 230 GE Wohnmobil…

Lorinser Classics bied een omgebouwde G-Klasse aan die ooit dienst heeft gedaan in het Zwitserse leger. De Puch Geländewagen wordt aangeboden voor maar liefst €. 69.900,= ex. Btw en alle kosten voor het importeren. Een stevige prijs voor een semi G-klasse uit ’93 die inmiddels al 88.000 kilometer heeft gereden.

Maar goed, dan heb je ook wel wat. Er zijn natuurlijk veel duurdere campers te koop waar je minder ver mee komt. Maar door de opknapbeurt van Lorinser Classic kunnen we ervan uitgaan dat deze oerdegelijke G-klasse nog een hele tijd mee kan.

De kampeerauto is netjes en behoorlijk compleet uitgevoerd. Veel ruimte is er niet maar dat weerhield Gunther Holtorf en zijn vrouw er ook niet van om in een minder luxe gewone G-klasse in 26 jaar en 890.000 km over de wereld te reizen. Het kan dus wel.

De Puch is voorzien van nieuwe lak, spacers, nieuwe LED-koplampen en nieuwe bekleding. Op het dak zijn twee zonnepanelen geïnstalleerd. De Puch wordt aangedreven door een 115 pk sterke viercilinder.